Velkommen til Shoeworld Produktekspert server

    De fleste kender til Zardus sejler sko og det er der en helt særlig grund til – det er nemlig en klassiker, der altid ville kunne passe ind i enhver ny modekollektion! Den familieejede virksomhed startede produktionen af deres håndsyede sko tilbage i 1920’erne! I disse tider og tiderne efterfølgende blev skoene kendt under kælenavnet ”Sunday Best”, da det var sko, som blev brugt til særlige lejligheder, som f.eks. kirkegang søndag morgen! Som tiden gik, så blev virksomheden større og i midt 60’erne havde sejlsportsentusiasterne for alvor taget mærket til sig! Det er også sådan de er kendt i dag, men i dag er det ikke kun søens folk, som får glæde af disse fantastiske sko!
    Fælles for Zardus sejlersko og sejler mokkasiner er deres slidstærke og klæberige bund, som gør det nemt, at stå fast på næsten alt slags underlag!
    Både mokkasinerne og sejlskoene går rigtig godt både til bukser, shorts og kjoler, så der er altid masser af kombinationsmuligheder!
    Denne sko er som føromtalt en evigt tilbagevende klassiker, så går du efter det stilrene, komfortable look, så er her en fantastisk mulighed for, at få alt indfriet!

    Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.