Velkommen til Shoeworld Produktekspert server

  Rieker er et tysk skomærke, som for alvor er slået igennem i Danmark og resten af Europa. Rieker producerer sko ud fra konceptet ”value for money”, hvilket gør, at du som kunde altid er sikret optimal kvalitet til prisen. Det vil sige, at du er sikret moderne, slidstærkt, behageligt og komfortabelt fodtøj til en fornuftig pris!
  Rieker er dog ikke kun slået igennem på deres stilsikre ydre og fornuftige pris. Størstedelen af deres succes ligger nemlig i hælene og sålerne, hvori du finder bittesmå tæt komprimerede lufthuller. Disse lufthuller sikre den rette stødabsorbering, hvilket mindsker stød op igennem ben, knæled, hofter og ryg.  Lufthullerne sikre ikke kun, at sålerne er stødabsorberende, men de gør også skoene lette og fleksibelt, hvilket tilsammen er hemmeligheden bag Riekers succes – AntiStress! AntiStress sikre dig dermed en naturlig og ubesværet gang!
   
  Særligt for Rieker er også, at den i forfoden er bredere end de fleste sko, uden at den synes bred.
  Den ekstra bredte sikre optimal velvære for fødderne, således at der er plads til fødderne hele dagen, også selv hvis de skulle hæve en smugle. Sammen med de elastiske og fleksible ydermaterialer, er du sikret, at Rieker tilpasser sig hurtigt efter lige netop dine fødders unikke behov.

  Rieker lancerer alt fra festsko til vinterstøvler, men fælles for dem alle er komforten, så ligegyldigt hvad du er på udkig efter, så kan du altid finde det under Rieker sektionen!!

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
   1. 1
   2. 2
   3. 3
   4. 4
   5. 5
   6. 6
   7. 7
   8. 8
   9. 9
   10. 10