Velkommen til Shoeworld Produktekspert server

  Forårets nye skoer nu på lager

  Returnering/Ombytning

  Foretage returnering / ombytning

  Du har fuld fortrydelsesret i 60 dage efter, du har modtaget din vare, uanset om det er aktuelle varer eller tilbudsvarer. Måske ønsker du at bytte til en anden str., en anden vare eller at få pengene retur.

   

  Sådan gør du

  Sammen med varen, modtager du en forudbetalt returlabel, som du altså kan benytte omkostningsfrit ved returnering/ombytning. Du bedes pakke æsken med varen ind i papir eller lign. og påsætte den medsendte returlabel. Pakken skal indleveres samme sted som du afhentede (GLS pakkeshop, Post Danmark posthus/butik). Husk at få en kvittering for indleveringen. Ønsker du at ombytte varen, bedes du notere dette på en indlagt seddel. Du er også velkommen til at kontakte kundeservice og meddele dette, inden du sender retur.

   

  Hvad sker der så

  Når vi har modtaget og behandlet din returnering/ombytning vil du modtage en mail omkring kreditering/refundering.

  Har du brug for hjælp undervejs, så ring på 70 70 10 71 eller send en mail til kundeservice@easyshoes.dk.

    

  Koster det noget at returnere

  Ikke når du benytter vores medsendte returlabel.

  Emballage og varens stand, når du sender den tilbage

  Ved køb af sko er den originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi. Emballagen skal derfor altid sendes med retur, for at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt. Enkelte varer leveres ikke i æsker, og kan derfor ikke returneres i æsker igen. Pak venligst varen forsvarligt ind evt. i det plast eller papir, den ankom i.

  Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentlig samme stand og mængde. Varen må prøves på samme måde, som du vil prøve varen i en skobutik. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen ud over almindelig prøvning. Pak æsken ind i noget papir eller plastik, så der ikke bliver sat tape eller labels på selve skoæsken. I modsat fald forbeholder vi os ret til at opkræve gebyr på 200,- som bliver modregnet i det tilbagebetalte beløb.

  Vi vurderer altid om returvaren lever op til vores returpolitik i forhold til vores handelsbetingelser, inden vi udbetaler penge eller bytter varen.

   

  Varer købt på EASYSHOES kan ikke ombyttes i vores butikker, men sendes retur til:

  EASYSHOES
  Vølundsgade 11
  6400 Sønderborg

  Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen eller aflevere den personligt på ovenstående adresse, meget gerne efter aftale, så du ikke går forgæves.

   

  Du får naturligvis det beløb, du har betalt til os, tilbage.

  Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har betalt til os, tilbage. Beløbet bliver altid overført til det kort, du har betalt med ved købet, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

  Hvis du har betalt – helt eller delvis – med andre betalingstyper, såsom gavekort, så udsteder vi et tilgodebevis på returbeløbet.

   

  Hvad skal jeg sende med tilbage?

  Pak æsken ind i noget papir eller plastik, så der ikke bliver sat tape eller labels på selve skoæsken. I modsat fald forbeholder vi os ret til at opkræve gebyr på 200,- som bliver modregnet i det tilbagebetalte beløb. Klæb den lille lomme udenpå.

   

  Har du fortrudt købet, sender vi automatisk beløbet retur til dit kort. Der kan kun udbetales til det betalingskort, der er handlet med. Pengene returneres indenfor 5 bankdage efter, vi har modtaget varen.

  Hvis du har betalt – helt eller delvis – med andre betalingstyper, såsom gavekort, så udsteder vi et tilgodebevis på returbeløbet.

  Fortsæt med at handle