Velkommen til Shoeworld Produktekspert server

    COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK

    Når du besøger easyshoes.dk indsamler vi information om dit besøg på hjemmesiden. Disse informationer bruger vi til at forbedre din brugeroplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på Easyshoes.dk og til at gøre vores markedsføring bedre.

    Vi gør dette primært via cookies.

    Du har mulighed for at fravælge cookies fra de af vores marketingssamarbejdspartnere, som du ikke ønsker at modtage cookies fra. Du kan fravælge cookies fra vores marketingspartnere ved at klikke her og vælge partnere fra eller til. Vi bruger samtidig cookies til grundlæggende funktioner, som websitet bruger for at kunne fungere korrekt. Disse har du kun mulighed for at sige nej til ved at ændre indstillingerne i dine browserpræferencer.

    Beskyttelse af personoplysninger

    Ifølge lovgivningen skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på servere med høj sikkerhed, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi gør brug af sikre forbindelser(SSL), men kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

    Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

    Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.

    Indsamlingen af personlige kundeinformationer på Easyshoes.dk sker inden for rammerne af eksisterende lovgivning og EUs generelle forordning om databeskyttelse (GDPR).

    Videregivelse af oplysninger

    Vi videregiver dine oplysninger til visse formål og til tredjeparter i anonymiseret form som beskrevet under afsnittet om marketing og analytisk værktøj.

    Vi bruger andre virksomheder, repræsentanter eller leverandører til at udføre tjenester på vores vegne eller til at hjælpe os med at levere tjenester til dig. Vi bruger f.eks. tjenesteudbydere til at levere tjenester i forbindelse med markedsføring, reklamer, kommunikation, infrastruktur og it. I forbindelse med levering af sådanne tjenester kan tjenesteudbyderne have adgang til dine personlige oplysninger eller andre oplysninger. Tjenesteudbyderne er ikke bemyndigede til at bruge eller videregive dine personlige oplysninger bortset fra i forbindelse med leveringen af deres tjenester.

    EasyShoes og dennes tjenesteudbydere kan videregive og på anden måde bruge dine personlige oplysninger og andre oplysninger, hvis vi eller de med rimelighed mener, at en sådan videregivelse er nødvendig af hensyn til (a) gældende lovgivning, retslige procedurer eller begæringer fra offentlige myndigheder, (b) håndhævelse af gældende brugerbetingelser, herunder undersøgelse af potentielle brud på disse.

    Virksomhedsoverdragelser: I forbindelse med eventuel rekonstruktion, omstrukturering, fusion og salg, eller anden overdragelse af aktiver vil vi overdrage oplysninger, herunder personlige oplysninger, forudsat at den modtagende part accepterer at respektere dine personlige oplysninger på en måde, der er i overensstemmelse med vores privatlivserklæring.

    Tidsrum for dataopbevaring

    Vi opbevarer dine personlige oplysninger i den periode, som er nødvendig til opfyldelse af de formål, der er skitseret i disse salgs- og leveringsbetingelser, medmindre en længere opbevaringsperiode er påkrævet eller tilladt iht. lovgivningen af juridiske eller andre lovlige virksomhedsformål.

    Automatisk login

    Baseret på forskellige parametre, som f.eks. IP-adressen, enheden og cookies, registrerer eayshoes.dk automatisk, hvem du er, når du flytter mellem forskellige sider og services på websitet. Dette betyder, at hvis du er logget ind på vores website, så bliver du automatisk logget ind, næste gang du besøger Easyshoes fra den samme enhed. Det samme automatiske login forekommer også, hvis du klikker i en e-mail fra Easyshoes

    Analytisk værktøj

    Vi anvender forskellige analytiske værktøjer, som f.eks. Google Analytics, der hjælper os med at indsamle statistikker om brugen af easyshoes.dk til at give dig en bedre oplevelse.

    For at fastlægge, hvem der besøger vores websites, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får vi mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og øvrige brugeres interesser og ønsker.

    Tredjeparts cookies

    Easyshoes.dk bruger en række tredjeparts services på vores sider. Disse services bruger til tider også cookies. Du kan vælge at afvise tredjeparts cookies i din browser ved at følge dette link:  https://www.youronlinechoices.com/den/dine-valg.

    Blandt andet bruges tredjeparts cookies til at lave statistik på dine besøg på easyshoes.dk. Her bruger vi cookien til fx at vide, hvilke sider du besøger, og hvor lang tid du er på dem. Her bruger vi systemet Google Analytics der er leveret af Google.

    Du kan fravælge Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

    Markedsføring/re-targeting

    Easyshoes.dk arbejder også sammen med virksomheder for at forbedre vores onlineannoncering for at sikre, at du kun får vist relevante annoncer. I denne forbindelse anvender vi følgende leverandører: Facebook, Adform, Youtube, Google, Adservice, Digital Advisor og Adtraction. Hvis du ønsker at blive udelukket fra denne type af annoncer, kan du fjerne din cookie hér.

    Funktionalitet

    På Easyshoes.dk sættes en række tekniske cookies, der er nødvendige for at håndtere funktionaliteten flere steder på Easyshoes.dk. Det drejer sig om cookies, der lagres, når du logger ind på Easyshoes.dk. Herudover lagres der cookies, for at holde styr på indholdet af din indkøbskurv, dine favoritter m.v.

    Kontakt vedr. personoplysninger

    Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos os, skal du rette henvendelse på: info@easyshoes.dk. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til Persondataloven.

    Som kunde har du ret til adgang til dine indsamlede datakategorier (artikel 15, 16 og 17), og du kan gøre indsigelse mod registreringen i henhold til de relevante regler i EUs generelle forordning om databeskyttelse (GDPR). Ved relevant henvendelse vil vi opdatere, ændre eller fjerne personlige informationer, som vi kontrollerer, med forbehold mod overtrædelse af nogen lovgivning.

    Vi kan afslå anmodninger, der uden grund gentages, kræver uforholdsmæssig stor teknisk indgriben (f.eks. udvikling af nyt system eller i væsentlig grad ændring af eksisterende processer), påvirker andre enkeltpersoners personlige data, eller anmodninger der er meget upraktiske (f.eks. informationer fra backupsystemer). Alle forespørgsler vedr. dette skal rettes direkte til kundeservice via e-mail kundeservice@easyshoes.dk

    Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klagen indgives til Datatilsynet.

    Du kan kontakte Easyshoes.dk via:

    E-mail: kundeservice@easyshoes.dk
    Pr. telefon: 70 70 10 71

    Eller pr. brev til:

    A/S Sam Andersen
    Vølundsgade 11
    6400 Sønderborg