Velkommen til Shoeworld Produktekspert server

  Forårets nye skoer nu på lager

  Levering

  Leveringsmetoder

  Hos easyshoes.dk arbejder vi med to fragtpartnere, som hver har to leveringstyper, du kan altid vælge mellem disse fragtpartnere og leveringstyper.

   

  GLS

  Post Danmark

  GLS Pakkeshop (0,- kr)

  Privatpakke med omdeling (15,- kr)

  GLS Erhverv (0,- kr)

  Privatpakke uden omdeling (0,- kr)

   

  Hvis du ikke aktivt vælger noget andet, vil pakken blive leveret til en GLS pakkeshop.

  Vi tilbyder desværre ikke afhentning på vores lager i øjeblikket.

   

  GLS Pakkeshop

  Pakken leveres til en af GLS’ mere end 1200 pakkeshops som ligger rundt i hele landet. Du vælger selv i hvilken pakkeshop du vil afhente din pakke.

  GLS Pakkeshops er typisk tankstationer, kiosker, videoudlejning og lignende butikker med lange åbningstider, så du har ekstra gode muligheder for at hente din pakke.

   

  GLS Erhverv

  Pakken leveres på din arbejdsplads. Kræver at nogen kan tage imod og kvittere for pakken.

   

  Post Danmark - Privatpakke uden omdeling

  Pakken leveres direkte til posthuset eller en døgn-pakkeboks hvor den kan afhentes.

   

  Post Danmark - Privatpakke med omdeling

  Pakken leveres til din privatadresse

  Post Danmark skal aflevere pakken til dig personligt mod kvittering, med mindre du har en anden aftale med Post Danmark (Modtagerflex). Er du ikke hjemme, afleveres der en pakkeseddel i din postkasse i stedet, og din pakke tages med til dit lokale posthus. Du skal bruge pakkesedlen for at få udleveret din pakke på posthuset. Det hænder at postbuddet glemmer at lægge en pakkeseddel. Du kan så i stedet bruge et print af Track&Trace siden på Postdanmark.dk

  Ønsker du at få pakken lagt i et skur, ved en nabo eller andre steder, skal du lave en aftale herom med Post Danmark. Det hedder Modtagerflex. Læs mere på PostDanmark.dk

  Det er ikke muligt for os at give postbuddet besked om at lægge pakken et andet sted.

  Det er også muligt at vælge en anden leveringsadresse ved at sætte et flueben i feltet "Jeg ønsker varerne leveret på en alternativ adresse".

   

  Leveringstid

  Dine varer vil blive afsendt inden for 3-5 hverdage efter vi har modtaget din bestilling. Skulle det mod forventning komme til at tage længere tid, sender vi en mail til dig, og du vil få mulighed for at annullere din bestilling.

  Vi mailer faktura til dig, når vi sender din bestilling.

   

  easyshoes.dk leverer varer til hele Danmark. Vi arbejder på filialer i andre lande, så vi også kan servicere interesserede kunder her.

   

  Fragtgebyr – fri fragt

  easyshoes.dk sender alle bestillinger fragtfrit med GLS og Post Danmark uden omdeling. Der kan tilvælges Post Danmark med omdeling for et lille ekstra gebyr.

   

  Track & Trace

  Vi sender din bestilling samme dag, som vi trækker pengene på dit kort. Vi sender automatisk en mail til dig med pakkenummeret. Du kan følge din pakke via transportørens stregkodebaserede Track & Trace system (GLS eller Post Danmark).

   

  Tilbage til forsiden