Velkommen til Shoeworld Produktekspert server

  Forårets nye skoer nu på lager

  Betalingsmetoder

  Det er sikkert og enkelt at handle på EASYSHOES.

  Der kan betales med:

   

  Derudover kan du betale med Gavekort, easyPoints og rabatkoder.

   

  Kortgebyr

  Det er gratis at betale med Dankort og Visa/Dankort. For de øvrige betalingskort opkræver vi de gebyrer som udbyderne pålægger os.

   

    Dankort   0 kr
    Visa-Dankort   0 kr
    Mastercard   0 kr + 1,50%  
    Maestro   0 kr + 1,50%
    VISA   0 kr + 1,50%
    Visa Electron   0 kr + 1,50%
    American Express   0,70 kr + 1,25%
    JCB   1,95 kr + 3,75%
    Udenlandsk udstedte kreditkort(Amex, VISA, Mastercard, Maestro, VISA/Electron)        modtages ikke

   

  Dankort og VISA/Dankort

  Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra EASYSHOES. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

  Ved betaling med betalingskort er du sikret mod misbrug. Hvis du har mistanke om misbrug har du altid mulighed for at afvise en betaling i banken.

  Hvis der skulle ske misbrug af dit betalingskort, har du har ingen selvrisiko hvis dit betalingskort bliver misbrugt i en butik der anvender en sikker betalingsgateway (SSL kryptering). Vores betalingsgateway er krypteret og kører gennem firmaet Quickpay der er certificeret af Dankort/VISA/Mastercard. Din betaling sendes er krypteret til PBS som står for at cleare betalingerne. Hverken EASYSHOES eller andre har mulighed for at se disse data.

   

  Kreditkort

  Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra EASYSHOES. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Du vil automatisk kunne se beløbet på dit månedlige kontoudtog fra din kortudbyder.

   

  Er dine penge blevet spærret på dit MasterCard?

  Har du handlet ved os med dit MasterCard og fortrudt købet, og er pengene nu spærret på dit kort? Beløbet kan være låst på dit kort i helt op til 30 dage. Men det er ikke os, der står bag. Sådan gør du: Om du kan få slettet en reservation, afhænger af de kortholderregler, der fulgte med, da du fik dit MasterCard. Reglerne fra bank til bank minder meget om hinanden, men der er dog variationer, og derfor kan man ikke bare gå ud fra at reglerne er de samme i f.eks. Nordea og Jyske Bank. Nordeas regler er forholdsvis typiske for de fleste danske pengeinstitutter, og derfor er følgende fremgangsmåde en god rettesnor:

  1. Tag kontakt til os. Send en mail til kundeservice@easyshoes.dk Skriv meget gerne dit kundenummer og kreditnotanummer, så vi let kan finde dig. Der er en chance for, at vi, via vores betalingsløsning, kan slette reservationen, uden af banken skal involveres.

  2. Er det ikke muligt, er det din kortudsteder, du skal have fat i. Du skal dog kunne dokumentere, at du har kontaktet os, før banken vil hjælpe. Du kan videresende mailen fra os til din bank.

  3. Din bank undersøger herefter sagen, og har mulighed for at frigive pengene i mellemtiden.

  Baggrund - Derfor reserveres dine penge.

  Årsagen til at pengene, i en kortere eller længere periode, bliver reserveret og ikke kan bruges, skal findes i den type af betalingskort, som et MasterCard er. Et MasterCard adskiller sig fra de fleste andre betalingskort på ét punkt, der er væsenltligt i forhold til problemstillingen med penge, der bliver reserveret på kontoen. Forskellen er, at når man handler med et MasterCard, bliver pengene ikke hævet med det samme, og da man ikke kan hæve et større beløb, end der er til rådighed på ens konto, er det nødvendigt for kortudstedere at reservere købsbeløbet, så man er sikker på, at pengene også er på kortet, når de skal trækkes.

   

   

  Tilbage til forsiden